Om oss


Mikka of Sweden är grundat år 2018 och fungerar i Sverige via sin nätbutik på adressen www.mikkaofsweden.se. Mikka ägs av det finska företaget Suomen Voimistelutuote (grundat 2011) som är beläget i Birkaland, Finland var även produktionen sker.

Vi värdesätter hållbarhet, kvalitet, miljö samt produktsäkerhet. Vårt engagemang syns i produkterna - de tillverkas och slutförs individuellt hos oss. Alla våra produkter är fria från skadliga kemikalier och alla råvaror vi använder är av hög kvalitet, utvalda med hänsyn till våra höga krav.

En lång brukstid är en självklarhet för oss. Våra kunder skall kunna nyttja och njuta av produkterna de inhandlat hos oss i åratal. Våra produkter tillverkas till största del av finskt ekologiskt odlat trä som är en förnybar råvara. Även remmarna är producerade i Finland.

Våra produkter används såväl av barn som vuxna. Eftersom våra produkter är framställda i finskt trä är de säkra, stabila samt hållbara. Remmarna för romerska ringar och trapets går att justera så även de minsta kan använda dem på en säker höjd. Vi syr remmarna själva och de är slitstarka och hållbara. Vi vill stödja barnens aktiviteter och uppmuntra dem att vara modiga och påhittiga. Via lekar och övningar på trapets och ringar övar barnen samtidigt balans, greppstyrka och muskelstyrka.

Trots att våra produkter är av förstklassig kvalitet och vi har snabba leveranser prissätter vi våra varor förnuftigt. Alla ska ha råd att köpa stabila, trygga och hållbara redskap. Vi har mycket nöjda kunder och vet därför att vi har lyckats med våra produkter och service.