Betalning

KORTBETALNING
Du kan betala med kredit eller debitkort från VISA, Mastercard eller American Express hos Mikka of Sweden. Din korttransaktion skickas krypterat genom Klarna, som är vår leverantör av kortbetalningslösningar. Detta gör att du tryggt kan betala utan att vara rädd för att din kortinformation kommer på avvägar. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-kod. Kortnummer lagras ej av Mikka of Sweden efter genomförd transaktion. Det totala beloppet för din beställning reserveras endast på ditt konto och vi belastar ditt konto först när vi skickar din beställning. Vi belastar dig endast för varan(or) vi skickar till dig.

OM DU INTE KAN SLUTFÖRA BETALNINGEN MED KORT
Följande kan vara orsaken till att du inte kan slutföra din beställning och signering med 3Dsecure/BankID:
Signering med 3D Secure/BankID kräver att Java är installerad och fungerar på din dator. Om du inte har Java installerat får du upp en vit sida utan att kunna slutföra ditt köp.
Pröva att slutföra ditt köp från en annan dator eller installera Java på din egen dator. Kontrollera även att du har aktiverat möjligheten för online-köp med ditt kort innan du betalar.

BETALNING MED FAKTURA
Vi använder oss av Klarna faktura i samarbete med Klarna. Om du väljer faktura som betalningsmetod, skickas den till dig på e-post i samband med att beställningen skickas från vårt lager. Du har då 14 dagar på dig att betala fakturan. Om fakturans förfallodatum har passerat utan att Klarna tagit emot någon betalning, skickar det en påminnelsefaktura. På denna tillkommer en påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta.

DELBETALNING MED FAKTURA
Vi använder oss av Klarna konto i samarbete med Klarna där du har möjlighet att delbetala beställningen i 3-36 månaders delar. Du bestämmer då själv hur mycket du betalar varje månad. Det lägsta beloppet du kan betala ser du på raden "Delbetala från" på din faktura. I mitten av efterföljande månad skickar Klarna en ny faktura med post och du bestämmer själv om du vill betala det lägsta beloppet, ett valfritt högre belopp eller hela det kvarvarande beloppet för att avsluta delbetalningen.